Pokladničky a eurosortiment

Vyberte si z bohaté nabídky eurosortimentu Rottner. U nás najdete kvalitní pokladničky, europokladničky a mincovníky spolu s dalším užitečným eurosortimentom. Vše pěkně pohromadě a v prvotřídní kvalitě.

Usnadněte si práci a přenášení bankovek a mincí díky našemu eurosortimentu. Kvalitní pokladničky v různých provedeních a barvách. Lehké, skladné a ideální na častý přenos menší hotovosti. V nabídce různé velikosti pro rozličný obnos peněz. Každá z pokladniček má i praktickou rukojeť, která po složení zbytečně nepřekáží.

Plastové euromincovníky je možné zakoupit jako celky pro všechny nominální hodnoty euromincí nebo i jednotlivě , pro konkrétní nominální hodnotu. Každý mincovník má praktickou stupnici pro snadnější počítání uložení mincí a jejich snadnější rozdělení. Zadní část je mírně vyvýšená pro rychlejší a jednodušší manipulaci.

Nebo si můžete vybrat praktické modely lékárniček, které následně pouze naplníte odpovídajícím zdravotnickým materiálem a jsou okamžitě připraveny k použití. Pro pořádek a bezpečné uložení nedopalků slouží nástěnné popelníky s rychlým a jednoduchým vyprázdněním zásobníku na popel. Nebo si zpříjemněte práci s trezorem ale sejfem praktickým LED osvětlením, které lze připevnit na každý kovový i nekovový povrch.

Pokladnička Homestar Cash 1
Nastavit sestupně
Zobrazení Mřížka Seznam

Produkty 41-41 z 41

Stránka
na stránce
  1. Rottner set visaček na klíče
    Rating:
    0%
    1 293,00 Kč
    Včetně DPH a dopravní náklady nejsou v ceně
    Skladem s dodací lhůtou 2 až 7 pracovních dnů
Nastavit sestupně
Zobrazení Mřížka Seznam

Produkty 41-41 z 41

Stránka
na stránce

Ako každý vie, peniaze nehrajú v živote zanedbateľnú úlohu. Peniaze by mali byť dobre spravované a organizované. Mať prehľad o peniazoch je základom dobrej organizácie.

Spoločnosť Rottner ponúka rôzne možnosti optimálneho usporiadania peňazí.

Malá pokladnička je uzamykateľná oceľová schránka, ktorá chráni bankovky a mince pred neoprávneným prístupom. Pokladnička je menej vhodná na uloženie väčších súm peňazí alebo iných cenných predmetov. O to praktickejšia je však na úschovu menších súm peňazí a napríklad na prepravu peňazí do banky.

Pevná konštrukcia a cylindrický zámok chránia hotovosť doma, v kancelárii, vo firme, v klube alebo počas prepravy.

Spoločnosť Rottner Tresor ponúka pokladničky v rôznych farbách a tvaroch so stabilnými vložkami na oddeľovanie mincí a bankoviek. Väčšina pokladničiek má cylindrický zámok.

Všetky pokladničky majú rukoväť na prenášanie.